Od 800 ml mleka odvojite jedan mali deo pa u činijicu istresite sadržaj kesice krema za belu tortu i prelijte sa malo mleka. Promešajte. U ostatak mleka dodajte šećer i stavite na vatru da mleko proključa. Mešajte kako bi se šećer otopio. Kada mleko proključa smanjite temperaturu pa postepeno uz mešanje dodajte smesu koju ste pripremili sa mlekom i kremom za torte. Ukuvajte kao što biste ukuvali najobičniji puding.
Mešajte još 1-2 dok se smesa lepo ne zgusne o a nakon toga smanjite temperaturu i dodajte naseckan margarin. Promešajte kako bi se margarin otopio pa dodajte i belu čokoladu. U smesu dodajte oko 120 gr bele čokolade a ostatak ostavite z adekoraciju. Takože mešajte kako bi se otopila a zatim sklonite sa ringle i ostavite da se malo prohladi. Za to vreme možete pripremiti i beli fil.
Beli fil
Umutite šlag sa kiselom vodom i u njega dodajte kokosovo brašno.
Filovanje torte
Ređajte najpre koru pa je premažite najpre žutim pa belim filom i ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Poslednju koru premažite belim filom i pospite narendanom belom čokoladom. Nakon toga je ostavite u frižider da odstoji nekoliko sati a najbolje bi bilo da prenoći kako bi kore lepo omekšale.
Sastojci
Za 15 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Krem kore
1 pakovanje/a Dr. Oetker Krem za Belu tortu
250 g Margarina ili maslaca
160 g Bela čokolada
800 ml Mleko
7 supena kašika Šećera
500 g Dr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake
350 ml Kisela voda
100 g Kokosovog brašna
Naši proizvodi
Priprema
Priprema žutog fila
Od 800 ml mleka odvojite jedan mali deo pa u činijicu istresite sadržaj kesice krema za belu tortu i prelijte sa malo mleka. Promešajte. U ostatak mleka dodajte šećer i stavite na vatru da mleko proključa. Mešajte kako bi se šećer otopio. Kada mleko proključa smanjite temperaturu pa postepeno uz mešanje dodajte smesu koju ste pripremili sa mlekom i kremom za torte. Ukuvajte kao što biste ukuvali najobičniji puding.
Mešajte još 1-2 dok se smesa lepo ne zgusne o a nakon toga smanjite temperaturu i dodajte naseckan margarin. Promešajte kako bi se margarin otopio pa dodajte i belu čokoladu. U smesu dodajte oko 120 gr bele čokolade a ostatak ostavite z adekoraciju. Takože mešajte kako bi se otopila a zatim sklonite sa ringle i ostavite da se malo prohladi. Za to vreme možete pripremiti i beli fil.
Beli fil
Umutite šlag sa kiselom vodom i u njega dodajte kokosovo brašno.
Filovanje torte
Ređajte najpre koru pa je premažite najpre žutim pa belim filom i ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Poslednju koru premažite belim filom i pospite narendanom belom čokoladom. Nakon toga je ostavite u frižider da odstoji nekoliko sati a najbolje bi bilo da prenoći kako bi kore lepo omekšale.
Prijatno
Uživajte u torti. Prijatno.
Tagovi