Rebra začiniti po ukusu i premazati senfom.Ostaviti tako oko sat vremena.
Krompir iseći na krupnije kocke,začiniti,staviti palentu i sve dobro izmešati.
U tepsiju staviti mast,rebra i krompir,prekriti folijom i peći na 250 stepeni oko sat vremena,nakon toga skinuti foliju i ostaviti u rerni još neko vreme da se lepo zapeče.
Poslužiti toplo uz neku salatu(zelena salata top kombinacija 😃).
Sastojci
Za 2 osoba
500 g Svinjskih rebara
500 g Krompira
2-3 Kašike Masti
2 Kašike Senfa
/ / So,suvi začin,biber po ukusu
2 Kašike Palente
Priprema
Priprema
Rebra začiniti po ukusu i premazati senfom.Ostaviti tako oko sat vremena.
Krompir iseći na krupnije kocke,začiniti,staviti palentu i sve dobro izmešati.
U tepsiju staviti mast,rebra i krompir,prekriti folijom i peći na 250 stepeni oko sat vremena,nakon toga skinuti foliju i ostaviti u rerni još neko vreme da se lepo zapeče.
Poslužiti toplo uz neku salatu(zelena salata top kombinacija 😃).
Tagovi