

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 8 osoba
150 g Mlevene plazme
100 g C Šećer u prahu 250g
100 g Maslaca
3 supena kašika Soka od narandže
Priprema smese
Pomešati plazmu, šećer i sok od narandže pa dodati rastopljeni maslac i promešati kašikom. Smesu ostaviti u frižideru na 30 minuta. Od ohlađene smese praviti kuglice i u njih stavljati štapiće koji su prethodno umočeni u rastopljenu belu čokoladu. Tako pripremljene popse sa štapićem ostaviti u frižideru na 45 minuta.
Priprema glazure
Rastopiti belu čokoladu na pari pa dodati ulje i boju za kolače po želji. Pritom za svaku kap boje dodati par kašika ulja do željene gustine. Lepo ohlađene popse umakati u glazuru i odlagati na papir za pečenje i dekorisati. Kad se glazura stegne popsi se mogu služiti. Prijatno!
Komentari
ljilja64
Lepo
ceca48
Lepo
syzi
@
milijana.s
Odlična dekoracija.
trojke
👌👌
brankica.makuljevic
👌👌👌
popovicka
@veca fantasticni su. 👌
veca
Evo i moje verzije.
veca
Divno!
popovicka
@kg@kgslažem se. 😊
kg
Jednostavno a dobro.