Recept za nagradni konkurs: Slatke i slane rođendanske zavrzlame
Sastojci
Za 3 osoba
Fil
400 g
Pilecih zeludaca
400 g
Šampinjona
1 Glavica
Crnog luka
2 Čena
Belog luka
Po Potrebi
Suvog zacina i soli
Priprema
Priprema
Dobro oprati i iseckati meso na zeljenu velicinu, i obariti. Uprziti luk pa dodati sampinjone i meso. Zaciniti. Dodavati vodu postepeno dok se meso lepo skuva i omekne, i na kraju pustiti da sva voda ispari i da se sbe lepo uprzi.
Recept za nagradni konkurs: Slatke i slane rođendanske zavrzlame
Sastojci
Za 3 osoba
400 g Pilecih zeludaca
400 g Šampinjona
1 Glavica Crnog luka
2 Čena Belog luka
Po Potrebi Suvog zacina i soli
Priprema
Priprema
Dobro oprati i iseckati meso na zeljenu velicinu, i obariti. Uprziti luk pa dodati sampinjone i meso. Zaciniti. Dodavati vodu postepeno dok se meso lepo skuva i omekne, i na kraju pustiti da sva voda ispari i da se sbe lepo uprzi.
Tagovi