Za 4 osoba
400 g Makarone
200 g Kačkavalj
3 supena kašika Kisela pavlaka
- malo So
- malo Ulje
Kuvanje makarona
U veću šerpu sipati vodu,ulje i so. Kada provri dodati makarone i smanjiti temperaturu. Kuvati dok makarone ne osmeknu.
Priprema sira
Dok se makarone kuvaju sir izrendati.
Završnica
Skuvane makarone ocediti, dodati pavlaku i sir. Sve lepo sjediniti.
Sastojci
Za 4 osoba
400 g Makarone
200 g Kačkavalj
3 supena kašika Kisela pavlaka
- malo So
- malo Ulje
Priprema
Kuvanje makarona
U veću šerpu sipati vodu,ulje i so. Kada provri dodati makarone i smanjiti temperaturu. Kuvati dok makarone ne osmeknu.
Priprema sira
Dok se makarone kuvaju sir izrendati.
Završnica
Skuvane makarone ocediti, dodati pavlaku i sir. Sve lepo sjediniti.
Tagovi