Za 20 osoba
500 g Mleveni plazma keks
500 ml Slatka pavlaka
400 ml Kisela pavlaka
200 g C Šećer u prahu 250g
200 g Žele bombone
1 kesica/e C Šlag krem sa ukusom čokolade 180g
360 ml Mleko
50 g Bela čokolada
50 g Tamna čokolada
KORAK 1
Umutiti slatku pavlaku.
KORAK 2
U umućenu slatku pavlaku dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu,pa nastaviti sa mućenjem.
KORAK 3
Iseckati žele bombone na sitne kockice.
KORAK 4
U umućenu slatku pavlaku dodati plazma keks i lagano mešati da se sastojci dobro sjedine.
KORAK 5
U smesu dodati iseckane žele bombone.
KORAK 6
Smesu istresti na tacnu i oblikovati tortu.
KORAK 7
Šlag kremu umutiti po uputstvu sa kesice i premazati celu tortu.
Tortu ukrasiti sa rendanom belom i tamnom čokoladom.
Recept za nagradni konkurs: Mnoštvo ukusa za proslavu Uskrsa
Sastojci
Za 20 osoba
500 g Mleveni plazma keks
500 ml Slatka pavlaka
400 ml Kisela pavlaka
200 g C Šećer u prahu 250g
200 g Žele bombone
1 kesica/e C Šlag krem sa ukusom čokolade 180g
360 ml Mleko
50 g Bela čokolada
50 g Tamna čokolada
Naši proizvodi
Priprema
KORAK 1
Umutiti slatku pavlaku.
KORAK 2
U umućenu slatku pavlaku dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu,pa nastaviti sa mućenjem.
KORAK 3
Iseckati žele bombone na sitne kockice.
KORAK 4
U umućenu slatku pavlaku dodati plazma keks i lagano mešati da se sastojci dobro sjedine.
KORAK 5
U smesu dodati iseckane žele bombone.
KORAK 6
Smesu istresti na tacnu i oblikovati tortu.
KORAK 7
Šlag kremu umutiti po uputstvu sa kesice i premazati celu tortu.
Tortu ukrasiti sa rendanom belom i tamnom čokoladom.
Tagovi