Recept za nagradni konkurs: Mnoštvo ukusa za proslavu Uskrsa

Sastojci

Za 20 osoba

POTREBNI SASTOJCI

500 g Mleveni plazma keks

500 ml Slatka pavlaka

400 ml Kisela pavlaka

200 g Žele bombone

DEKORACIJA

360 ml Mleko

50 g Bela čokolada

50 g Tamna čokolada

Naši proizvodi

Priprema

KORAK 1

Umutiti slatku pavlaku.

KORAK 2

U umućenu slatku pavlaku dodati kiselu pavlaku i šećer u prahu,pa nastaviti sa mućenjem.

KORAK 3

Iseckati žele bombone na sitne kockice.

KORAK 4

U umućenu slatku pavlaku dodati plazma keks i lagano mešati da se sastojci dobro sjedine.

KORAK 5

U smesu dodati iseckane žele bombone.

KORAK 6

Smesu istresti na tacnu i oblikovati tortu.

KORAK 7

Šlag kremu umutiti po uputstvu sa kesice i premazati celu tortu.

Tortu ukrasiti sa rendanom belom i tamnom čokoladom.