Za 5 osoba
700 g pileće belo meso
malo / ulja
1 pakovanje/a šampinjona
2 komad/a jaja
1 mala kisela pavlaka
200 g trapista
Priprema
Tepsiju podmazati uljem.
Meso iseći na šnicle.
Složiti meso, pa na njih šampinjone, koje ste prethodno malo prodinstali.
Preliti sa umućenom pavlakom i jajima.
I narendati odgore trapista.
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, oko sat vremena, malo manje.
Sastojci
Za 5 osoba
700 g pileće belo meso
malo / ulja
1 pakovanje/a šampinjona
2 komad/a jaja
1 mala kisela pavlaka
200 g trapista
Priprema
Priprema
Tepsiju podmazati uljem.
Meso iseći na šnicle.
Složiti meso, pa na njih šampinjone, koje ste prethodno malo prodinstali.
Preliti sa umućenom pavlakom i jajima.
I narendati odgore trapista.
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, oko sat vremena, malo manje.
Tagovi