Za 2 osoba
400 g Goveđeg filea
100 g Šampinjona
2 Kašike Ulja
40 g Maslaca
0 Malo Peršuna
Priprema
Goveđi file očistite od žilica i masnoće. Na vrućem ulju ispecite odrezak sa jedne i druge strane.
Na istu masnoću dodajte sitno izrezane šampinjone, pospite ih vegetom i dinstajte. Na kraju dodajte peršun.
Ostavite da prokuva, a zatim ponovo dodajte odreske. Na svaki odrezak stavite komadić maslaca i poslužite uz dekoraciju po želji.
Recept za nagradni konkurs: Recepti za izbalansiran užitak
Sastojci
Za 2 osoba
400 g Goveđeg filea
100 g Šampinjona
2 Kašike Ulja
40 g Maslaca
0 Malo Peršuna
Priprema
Priprema
Goveđi file očistite od žilica i masnoće. Na vrućem ulju ispecite odrezak sa jedne i druge strane.
Na istu masnoću dodajte sitno izrezane šampinjone, pospite ih vegetom i dinstajte. Na kraju dodajte peršun.
Ostavite da prokuva, a zatim ponovo dodajte odreske. Na svaki odrezak stavite komadić maslaca i poslužite uz dekoraciju po želji.
Tagovi