Za 2 osoba
600 g Juneća džigerica
2 supena kašika Svinjska mast
1 malo So
3 supena kašika Brašno T-500
1 malo Peršun
Priprema
Na trake narežite džigericu, posolite i uvaljajte u brašno. Ovako neće prskati u toku prženja a i dobićete zasitan obrok.
Pržite na zagrejanoj masti kako volite,sočnije ili reš.
Začin
Pospite seckanim peršunom, peršunom i belim lukom,ili...kako volite.
Recept za nagradni konkurs: Baš savršeno, baš puding!
Sastojci
Za 2 osoba
600 g Juneća džigerica
2 supena kašika Svinjska mast
1 malo So
3 supena kašika Brašno T-500
1 malo Peršun
Priprema
Priprema
Na trake narežite džigericu, posolite i uvaljajte u brašno. Ovako neće prskati u toku prženja a i dobićete zasitan obrok.
Pržite na zagrejanoj masti kako volite,sočnije ili reš.
Začin
Pospite seckanim peršunom, peršunom i belim lukom,ili...kako volite.
Tagovi