Za 4 osoba
700 g pilećeg filea
1/2 kg šampinjona
150 ml pavlake
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
4 supena kašika senfa
po potrebi brašno
so, biber, vegeta
Priprema
Šampinjone iseći na kockice.
Sitno iseckati crni i beli luk pa propržiti na malo ulja.
Dodati šampinjone i dinstati na tihoj vatri 15 minuta.
Skloniti sa vatre i dodati pavlaku.
Meso posoliti i premazati senfom.
Uvaljati u brašno i pržiti na vrelom ulju 5 minuta.
Tepsiju podmazati, poredjati šampinjone, preko staviti piletinu i peći u rerni.
Recept za nagradni konkurs: Recepti s ljubavlju
Sastojci
Za 4 osoba
700 g pilećeg filea
1/2 kg šampinjona
150 ml pavlake
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
4 supena kašika senfa
po potrebi brašno
so, biber, vegeta
Priprema
Priprema
Šampinjone iseći na kockice.
Sitno iseckati crni i beli luk pa propržiti na malo ulja.
Dodati šampinjone i dinstati na tihoj vatri 15 minuta.
Skloniti sa vatre i dodati pavlaku.
Meso posoliti i premazati senfom.
Uvaljati u brašno i pržiti na vrelom ulju 5 minuta.
Tepsiju podmazati, poredjati šampinjone, preko staviti piletinu i peći u rerni.