Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci

5 komad/a Svinjska krmenadla

3-4 komada Krompira

1 glavica Ljubicaski luk

2 komad/a Šargarepa

1 komad/a Tikvica

200-300 gr Šampinjoni

3 cena Beli luk

po potrebi Ulja

po potrebi So,Biber,Suvi zacin

po potrebi Voda

Priprema

Priprema mesa

Krmenadle oprati, posušiti, posoliti, pobiberit i dodati suvi začin.. U tepsiju za pečenje sipati malo ulja i poredjati krmenadle.

Dodavanje povrća

Dodati iseckan luk i iseckane  šargarepe na kolutove.

I jos povrća....

Zatim preko poredjati pripremljene i iseckane šampinjone i tikvice isekane na kolutove...

Dodavanje krompira

Odozgo poredjati krompir takodje isečen na kolutove.Posuti odozgo suvi začin.

Pečenje

Naliti malo vode i staviti da se peče. Pokriti aluminijumskom folijom, dobro zatvoriti i peći u zagrejanoj rerni 60 minuta. Zatim skloniti foliju i dopeći još 15-20 minuta, do zlatno smeđe boje mesa.