U dve supene kašike maslinovog ulja dodati iseckani crni luk i šargarepu, to malo izdinstati. Pazite da luk ne pregori, dinstajte dok šargarepa ne pusti narandžastu boju.
priprema
Kada je dinstano dodati jednu supenu kašiku gustina, naliti oko dva litra vrele vode i začiniti.
priprema
Opranu i iseckanu blitvu dodati u čorbu i kuvati oko 10 minuta.
priprema
Kada je čorba gotova dodati peršun po ukusu i ostaviti čorbu dok je ringla vruća da se još malo krčka.
Sastojci
Za 4 osoba
2 veze blitve
2 komad/a šargarepe
1 glavica crnog luka
1 supena kašika Dr. Oetker Gustin
2 supena kašika maslinovog ulja
oko 2 l vode
3 kafena kašičica C začina
po ukusu malo peršun
Naši proizvodi
Priprema
priprema
Očistite i detaljno operite blitvu.
priprema
U dve supene kašike maslinovog ulja dodati iseckani crni luk i šargarepu, to malo izdinstati. Pazite da luk ne pregori, dinstajte dok šargarepa ne pusti narandžastu boju.
priprema
Kada je dinstano dodati jednu supenu kašiku gustina, naliti oko dva litra vrele vode i začiniti.
priprema
Opranu i iseckanu blitvu dodati u čorbu i kuvati oko 10 minuta.
priprema
Kada je čorba gotova dodati peršun po ukusu i ostaviti čorbu dok je ringla vruća da se još malo krčka.
Tagovi