100 g
pinjola iseckanih /zamena badem, indijski orah/
100 g
parmezana
100 ml
maslinovog ulja
4-5 čena
belog luka
2 grančice
svežeg bosiljka
1 kafena kašičica
soli
1/2 kafena kašičica
bibera
Priprema
Pesto sos
Sve sastojke pomešajte u blenderu ili ih tucite u avanu dok se ne dobije ujednačeni sos. Sos možete čuvati u teglici u frižideru ne duže od nedelju dana.
Sastojci
Za 12 osoba
100 g pinjola iseckanih /zamena badem, indijski orah/
100 g parmezana
100 ml maslinovog ulja
4-5 čena belog luka
2 grančice svežeg bosiljka
1 kafena kašičica soli
1/2 kafena kašičica bibera
Priprema
Pesto sos
Sve sastojke pomešajte u blenderu ili ih tucite u avanu dok se ne dobije ujednačeni sos. Sos možete čuvati u teglici u frižideru ne duže od nedelju dana.
Tagovi