Sastojci

Za 10 osoba

kolac

5 jaja

8 kasike Šećer

100 g cokolade za kolace

200 g Margarin

4 kasike Brašno T-400

korica limuna

malo So

100 ml Mleko

5 kasika cokoladnog mleka

500 ml slatke pavlake

50 g Margarin

100 g Čokolada

Naši proizvodi

Priprema

priprema

Prvo rastopite 200 g margarina sa 100 g čokolade i ostavite da se ohladi, ne mora skroz.Uključite rernu na 180 stepeni i obložite pek papirom manju tepsiju. Umutite cela jaja sa šećerom dok ne postanu penasta.Kasikom umešajte brašno i prašak za pecivo, potom rastpoljenu čokoladu i margarin. Odmah izlijte u tepsiju i pecite oko 25-30 minuta.– Vrelu koru prelijte čokoladnim mlekom i ostavite da se hladi.– Kuvajte oko 3 mnuta slatku pavlaku, čokoladu i margarin pa prelijte preko hladne kore. Ostavite da se hladi nekih 20 minuta na sobnoj temperaturi potom u frižideru nekoliko sati.– Isecite kocke i poslužite.