Za 16 osoba
1 komad/a Patlidžan
2 komad/a Manja praziluka
500 g Šampinjona
5-6 komad/a Pečenih paprika
1 komad/a Paradajz
0 malo Soka od kuvanog paradajza
1 pakovanje/a Gotovih kora
1.
Iseckano povrće dinstati dok ne ispari tečnost . Začiniti po ukusu.
Pleh pouljiti i početi sa rezanjem kora. Svaku koru pouljiti, a na svaku treću staviti fil od poveća.
Pre pečenja pitu iseći i po rezovima sipati kuvani paradajz. Na svako parče staviti kolut paradajza.
Peći na 200 stepeni 30 minuta.
Sastojci
Za 16 osoba
1 komad/a Patlidžan
2 komad/a Manja praziluka
500 g Šampinjona
5-6 komad/a Pečenih paprika
1 komad/a Paradajz
0 malo Soka od kuvanog paradajza
1 pakovanje/a Gotovih kora
Priprema
1.
Iseckano povrće dinstati dok ne ispari tečnost . Začiniti po ukusu.
Pleh pouljiti i početi sa rezanjem kora. Svaku koru pouljiti, a na svaku treću staviti fil od poveća.
Pre pečenja pitu iseći i po rezovima sipati kuvani paradajz. Na svako parče staviti kolut paradajza.
Peći na 200 stepeni 30 minuta.