Lepo očistimo i operemo ribu. Zatim je istrljamo limunom, posolimo i pospemo majčinom dušicom. Roštilj obavezno mažemo maslinovim uljem. na rep orade stavite parče folije, da ne pregori na roštilju.
serviranje
Serviramo oradu garnirungom po izboru. Malo svežeg peršuna i limuna. Prijatno!!!
Sastojci
Za 2 osoba
1 komad/a orada
1 komad/a limun
po potrebi malo so
2 supena kašika maslinovog ulja
1 kafena kašičica majčine dušice
po ukusu malo svežeg peršuna za posipanje
Priprema
priprema
Lepo očistimo i operemo ribu. Zatim je istrljamo limunom, posolimo i pospemo majčinom dušicom. Roštilj obavezno mažemo maslinovim uljem. na rep orade stavite parče folije, da ne pregori na roštilju.
serviranje
Serviramo oradu garnirungom po izboru. Malo svežeg peršuna i limuna. Prijatno!!!
Tagovi