Krilca dobro istrljati sodom bikarbonom i oprati. Zatim ih posoliti i opet dobro istrljati. U činiju staviti med, senf i soja sos pa promešati da se sjedini i zatim posoljena krilca ubaciti u činiju sa sosom i promešati tako da svako krilce bude potpuno umočeno u sos. U tepsiju sipati ulje, poređati ih u tepsiju i preliti ostatkom sosa i poprskati uljem i staviti da se peče na 250 °C
Sastojci
Za 4 osoba
15 Kom Pileća krilca
2 supena kašika C Soda bikarbona
6 supena kašika Med
3 supena kašika Senf
2 dl Soja sos
4 kafena kašičica So
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
Krilca dobro istrljati sodom bikarbonom i oprati. Zatim ih posoliti i opet dobro istrljati. U činiju staviti med, senf i soja sos pa promešati da se sjedini i zatim posoljena krilca ubaciti u činiju sa sosom i promešati tako da svako krilce bude potpuno umočeno u sos. U tepsiju sipati ulje, poređati ih u tepsiju i preliti ostatkom sosa i poprskati uljem i staviti da se peče na 250 °C
Tagovi