Za 4 osoba
10 Kom Batak
2 Kom Jaje
100 g Brašna
10 prstohvat/a Soli
4 dl Ulje
Priprema
U duboki tanjir razmutiti jaja viljuškom i malo posoliti.
Batake posoliti, uvaljati u brašno pa u jaje i peći u vrućem ulju na laganoj vatri. Kada se donja strana ispeče, okrenuti batake.
Poslužiti uz prilog od pire krompira i neku salatu po izboru.
Sastojci
Za 4 osoba
10 Kom Batak
2 Kom Jaje
100 g Brašna
10 prstohvat/a Soli
4 dl Ulje
Priprema
Priprema
U duboki tanjir razmutiti jaja viljuškom i malo posoliti.
Batake posoliti, uvaljati u brašno pa u jaje i peći u vrućem ulju na laganoj vatri. Kada se donja strana ispeče, okrenuti batake.
Poslužiti uz prilog od pire krompira i neku salatu po izboru.
Tagovi