Za 2 osoba
300 g bukovače
2 supena kašika maslaca
4 komad/a jaja
po ukusu pakovanje/a so
po ukusu prstohvat/a biber
priprema
Pečurke dobro operite i isecite na tračice.
U dublji tiganj stavite maslac i kada se zagreje, dodajte pečurke. Pržite oko 2-3 minuta, a zatim stavite poklopac i neka se dinstaju na tihoj vatri.
Pre nego što budu u potpunosti gotove dodajte jaja i pržite još malo.
Na kraju dodajte so i biber po želji. Prijatno!!!
Sastojci
Za 2 osoba
300 g bukovače
2 supena kašika maslaca
4 komad/a jaja
po ukusu pakovanje/a so
po ukusu prstohvat/a biber
Priprema
priprema
Pečurke dobro operite i isecite na tračice.
priprema
U dublji tiganj stavite maslac i kada se zagreje, dodajte pečurke. Pržite oko 2-3 minuta, a zatim stavite poklopac i neka se dinstaju na tihoj vatri.
priprema
Pre nego što budu u potpunosti gotove dodajte jaja i pržite još malo.
priprema
Na kraju dodajte so i biber po želji. Prijatno!!!
Tagovi