Za 2 osoba
500 g Pileća džigerica i bubci
1 komad/a Luk
1 supena kašika Svinjska mast
500 ml Voda
po potrebi So i biber
Priprema
Iznutrice oprati i u vodi kratko prokuvati. Ocediti
Za to vreme luk iseći na rebarca.
U šerpu staviti mast, luk i prokuvane iznutrice. Poklopiti i pržiti dok luk ne omekša. Posoliti, pobiberiti i služiti uz salatu po želji
Sastojci
Za 2 osoba
500 g Pileća džigerica i bubci
1 komad/a Luk
1 supena kašika Svinjska mast
500 ml Voda
po potrebi So i biber
Priprema
Priprema
Iznutrice oprati i u vodi kratko prokuvati. Ocediti
Za to vreme luk iseći na rebarca.
U šerpu staviti mast, luk i prokuvane iznutrice. Poklopiti i pržiti dok luk ne omekša. Posoliti, pobiberiti i služiti uz salatu po želji
Tagovi