Za 4 osoba
1 kg pilećeg filea
2 komad/a jaja
2 supena kašika Brašno T-500
100 g prezli
1 kafena kašičica soli
200 ml ulja
Pohovano belo meso
Pileći file istucati tučkom i posoliti i iseći na šnite.
Umutiti jaja.
Šnicle stavljati u jaja, pa u brašno pa u prezle.
Peći na vrelom ulju.
Stavljati na papir da bi višak ulja upio.
Recept za nagradni konkurs: Lako i ukusno, idealno za leto!
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg pilećeg filea
2 komad/a jaja
2 supena kašika Brašno T-500
100 g prezli
1 kafena kašičica soli
200 ml ulja
Priprema
Pohovano belo meso
Pileći file istucati tučkom i posoliti i iseći na šnite.
Umutiti jaja.
Šnicle stavljati u jaja, pa u brašno pa u prezle.
Peći na vrelom ulju.
Stavljati na papir da bi višak ulja upio.
Tagovi