Za 4 osoba
200 g Ribizle
1 kesica/e C Puding karamela
5 supena kašika C Šećer u prahu 250g
1/2 l Mleko
Priprema
U mleko dodati šećer i staviti da se kuva, u vrelo mleko sipati razmućen puding od karamele i zakuvati.
Ribizle poređati u čaše, preko njih sipati puding i ostaviti da se ohladi.
Recept za nagradni konkurs: Lako i ukusno, idealno za leto!
Sastojci
Za 4 osoba
200 g Ribizle
1 kesica/e C Puding karamela
5 supena kašika C Šećer u prahu 250g
1/2 l Mleko
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U mleko dodati šećer i staviti da se kuva, u vrelo mleko sipati razmućen puding od karamele i zakuvati.
Ribizle poređati u čaše, preko njih sipati puding i ostaviti da se ohladi.
Tagovi