Za 4 osoba
3 supena kašika Ulje
1 supena kašika brasna
3 dl kuvanog paradajza
6 dl Voda
/ prstohvat/a secera
/ po ukusu soli
30 g rezanci za supu
Zaprska
U serpi na zagrejanom ulju malo proprzite brasno.
Priprema Paradajz supe
Zaprsku sklonite sa ringle. Polako dodajte paradajz uz stalno mesanje da se nebi stvorile grudvice..
Zatim dodajte vodu i vratite na ringlu da provri.
Kada provri dodajte so, secer i rezance..
Kuvajte jos 5-10 minuta da se rezanci skuvaju!
Prijatno
Sastojci
Za 4 osoba
3 supena kašika Ulje
1 supena kašika brasna
3 dl kuvanog paradajza
6 dl Voda
/ prstohvat/a secera
/ po ukusu soli
30 g rezanci za supu
Priprema
Zaprska
U serpi na zagrejanom ulju malo proprzite brasno.
Priprema Paradajz supe
Zaprsku sklonite sa ringle. Polako dodajte paradajz uz stalno mesanje da se nebi stvorile grudvice..
Zatim dodajte vodu i vratite na ringlu da provri.
Kada provri dodajte so, secer i rezance..
Kuvajte jos 5-10 minuta da se rezanci skuvaju!
Prijatno