Za 4 osoba
100 g kukuruz kokičar
50 g maslac
po ukusu so
Priprema:
Dublju šerpu sa poklopcem staviti da se ugreje,pa u zagrehanu šerpu staviti maslac.
Kada se maslac istopi,sipati kukuruz,posoliti po ukusu i poklopiti šerpu.
Posle nekoliko sekundi kukuruz će početi da puca,pa šerpu češće protresti dok god se čuje puckanje kokica.
Skloniti poklopac,ako je potrebno dosoliti i odmah poslužiti.
Prijatno!
Sastojci
Za 4 osoba
100 g kukuruz kokičar
50 g maslac
po ukusu so
Priprema
Priprema:
Dublju šerpu sa poklopcem staviti da se ugreje,pa u zagrehanu šerpu staviti maslac.
Kada se maslac istopi,sipati kukuruz,posoliti po ukusu i poklopiti šerpu.
Posle nekoliko sekundi kukuruz će početi da puca,pa šerpu češće protresti dok god se čuje puckanje kokica.
Skloniti poklopac,ako je potrebno dosoliti i odmah poslužiti.
Prijatno!
Tagovi