Za 4 osoba
500 g Pileći file
500 g Krompir
1 komad/a Paprika
4 supena kašika Senf
1 supena kašika Med
1 supena kašika Sirće
2 supena kašika Ulje
5 g So
5 g Biber
Priprema
Krompir oprati, oljuštiti i iseći na kockice. Piletinu iseći na kockice. U činiji pomešati sve sastojke za sos. Poredjati u nauljenu tepsiju piletinu i krompir pa preliti sosom i promešati. Peći na 200 stepeni oko 40 minuta.
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Pileći file
500 g Krompir
1 komad/a Paprika
4 supena kašika Senf
1 supena kašika Med
1 supena kašika Sirće
2 supena kašika Ulje
5 g So
5 g Biber
Priprema
Priprema
Krompir oprati, oljuštiti i iseći na kockice. Piletinu iseći na kockice. U činiji pomešati sve sastojke za sos. Poredjati u nauljenu tepsiju piletinu i krompir pa preliti sosom i promešati. Peći na 200 stepeni oko 40 minuta.
Tagovi