Za 12 osoba
200 grama kukuruza kokičara
nekoliko kašika ulja
po ukusu soli
Priprema:
U odgovarajući dublji sud sa poklopcem stavite malo ulja, tek da se posmaže dno, pa dodajte kokičara da pokrije dno (ali nemojte preterivati).
Na najjačoj temeperaturi "kokajte" kukuruz sve dok prestane da se čuje pucketanje kokica.
Preručite kokice u posudu za služenje, posolite po ukusu, promešajte i poslužite.
Sastojci
Za 12 osoba
200 grama kukuruza kokičara
nekoliko kašika ulja
po ukusu soli
Priprema
Priprema:
U odgovarajući dublji sud sa poklopcem stavite malo ulja, tek da se posmaže dno, pa dodajte kokičara da pokrije dno (ali nemojte preterivati).
Na najjačoj temeperaturi "kokajte" kukuruz sve dok prestane da se čuje pucketanje kokica.
Preručite kokice u posudu za služenje, posolite po ukusu, promešajte i poslužite.
Tagovi