Sastojci

Za 20 osoba

Sadrzaj

5 kg Ajvar paprika crvena

3 supena kašika So

1 komad/a Veza svezeg persuna

1 komad/a Beli luk

6 supena kašika Alkoholno sirce

Priprema

Priprema

Paprike oprati , ispeci staviti ih u kesu i ostaviti da se prohlade.

Oljustiti ih i ocistiti od semenki, staviti ih u djerdjef, pokriti i ostaviti ih celu noc da se dobro ocede.

U serpi u kojoj cemo prziti paprike , cepkati ih na trakice.

Kad smo sve iscepkali , dodamo ulje i stavimo da se przi.Sve ukupno prziti 45 minuta ne vise.Na pola przenja dodati so, i iseckan persun , pri kraju przenja dodati beli luk.Kad sklonimo svatre dodamo sirce , i vruce sipamo u vruce tegle , dobro zatvoriti i okrenuti unatraske, umotamo tegle u cebe i ostavimo dok se ne ohladi.

Komentari

Lepo

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

@brankica.makuljevic👍👍👍

Odgovori
Odgovori

@aleksandraa

Hvala

Odgovori

Super!

Odgovori