Za 3 osoba
1,5 kg junetina
4 glavice crnog luka
3 supena kašika senfa
2 supena kašika brašno T-500
2 kocke govedje supe
so, biber, ulje, peršun
Priprema
Crni luk iseći na kolutove.
Peršun iseckati što sitnije.
Meso iseći tanko, izlupati tučkom i začiniti.
Premazati ih senfom i ostaviti da prenoće.
Uvaljati u brašno i kratko proprziti.
Na dno vatrostalne činije poredjati pola šnicli.
Preko staviti luk, začiniti i posuti peršunom.
Preko poredjati ostatak šnicli i opet posuti peršunom.
Skuvati supu preliti i staviti u rernu da se peče.
Recept za nagradni konkurs: Recepti s ljubavlju
Sastojci
Za 3 osoba
1,5 kg junetina
4 glavice crnog luka
3 supena kašika senfa
2 supena kašika brašno T-500
2 kocke govedje supe
so, biber, ulje, peršun
Priprema
Priprema
Crni luk iseći na kolutove.
Peršun iseckati što sitnije.
Meso iseći tanko, izlupati tučkom i začiniti.
Premazati ih senfom i ostaviti da prenoće.
Uvaljati u brašno i kratko proprziti.
Na dno vatrostalne činije poredjati pola šnicli.
Preko staviti luk, začiniti i posuti peršunom.
Preko poredjati ostatak šnicli i opet posuti peršunom.
Skuvati supu preliti i staviti u rernu da se peče.