Za 16 osoba
600 g Plazma keks
6 komad/a Kisela pavlaka
10 supena kašika C Šećer u prahu 250g
300 g Maline ili drugo bobičasto voće
1 kesica/e Dr. Oetker Šlag pena
125 ml Mleko
Priprema
U dublju posudu na dno poredjati komade plazma keksa.
Kisele pavlake viljuškom pomešati sa šećerom u prahu i voćem i podeliti u dva dela.
Prvim delom premazati poredjan keks. Preko fila poredjati plazmu pa opet premazati filom i poredjati plazmu.
Na kraju umutiti šlag sa mlekom i filovati celu tortu.
Ostaviti preko noći u frižideru da keks omekša.
Ako želite brže rešenje onda keks provući kroz sok ili mleko pre redjanja u posudu. Prijatno!
Sastojci
Za 16 osoba
600 g Plazma keks
6 komad/a Kisela pavlaka
10 supena kašika C Šećer u prahu 250g
300 g Maline ili drugo bobičasto voće
1 kesica/e Dr. Oetker Šlag pena
125 ml Mleko
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U dublju posudu na dno poredjati komade plazma keksa.
Kisele pavlake viljuškom pomešati sa šećerom u prahu i voćem i podeliti u dva dela.
Prvim delom premazati poredjan keks. Preko fila poredjati plazmu pa opet premazati filom i poredjati plazmu.
Na kraju umutiti šlag sa mlekom i filovati celu tortu.
Ostaviti preko noći u frižideru da keks omekša.
Ako želite brže rešenje onda keks provući kroz sok ili mleko pre redjanja u posudu. Prijatno!
Tagovi