Za 40 osoba
1200 ml Mleka
800 g Šećera
250 g Margrina
1 komad/a C Oblande
Priprema
Mleko i šećer sipati u šerpu i polako zagrevati na srednjoj temperaturi. Kada mleko počne da vri temperaturu smanjiti i pustiti da mleko polako vri.
Kuvati mleko 2 sata.
U kuvanu karamelu staviti margarin i mešati dok se ne otopi i sjedini sa karamelom.
Na svaki list oblande sipati karamelu i razmazati.
Ostaviti da oblanda odstoji preko noći.
Sastojci
Za 40 osoba
1200 ml Mleka
800 g Šećera
250 g Margrina
1 komad/a C Oblande
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Mleko i šećer sipati u šerpu i polako zagrevati na srednjoj temperaturi. Kada mleko počne da vri temperaturu smanjiti i pustiti da mleko polako vri.
Kuvati mleko 2 sata.
U kuvanu karamelu staviti margarin i mešati dok se ne otopi i sjedini sa karamelom.
Na svaki list oblande sipati karamelu i razmazati.
Ostaviti da oblanda odstoji preko noći.
Tagovi