Za 4 osoba
250 g pečuraka
3 komad/a praziluka
400 g mlevenog mesa
4 komad/a jaja
1 dl mleka
1 pakovanje/a kora za pitu
po potrebi vegeta,biber,ulje
Priprema
Praziluk sitno iseckati.
Pečurke iseći na listiće.
Na malo ulja propržiti praziluk, dodati meso i pečurke i dinstati dok voda koju pečurke ispuste ne uvri.
Začiniti i promešati.
U podmazanu tepsiju redjati po dve kore, pa fil, dve kore pa fil...
Pitu preliti umućenim jajima i mlekom i peći.
Recept za nagradni konkurs: Recepti s ljubavlju
Sastojci
Za 4 osoba
250 g pečuraka
3 komad/a praziluka
400 g mlevenog mesa
4 komad/a jaja
1 dl mleka
1 pakovanje/a kora za pitu
po potrebi vegeta,biber,ulje
Priprema
Priprema
Praziluk sitno iseckati.
Pečurke iseći na listiće.
Na malo ulja propržiti praziluk, dodati meso i pečurke i dinstati dok voda koju pečurke ispuste ne uvri.
Začiniti i promešati.
U podmazanu tepsiju redjati po dve kore, pa fil, dve kore pa fil...
Pitu preliti umućenim jajima i mlekom i peći.