Za 8 osoba
500 g speltinog brasna
50 ml maslinovog ulja
1 supena kašika himalajske soli
/ popotrebi Voda
/ kafena kašičica C Prašak za pecivo
/ malo razne semenke
Priprema
Rernu prethodno zagrejte na 250°
U pleh za pecenje stavite na dno pekpapir.
U posudu za mesenje stavite brasno sa praskom za pecivo, solju i uljem, pa dodajte 300ml vode. Rukom zamesite testo. Formirajte veknu vlaznim rukama i stavite u pleh. Od gore utapkajte semenke i zasecite ukoso da kora ne bi pucala!!!
Pecite ga 15 minuta.
Prijatno :-)
Sastojci
Za 8 osoba
500 g speltinog brasna
50 ml maslinovog ulja
1 supena kašika himalajske soli
/ popotrebi Voda
/ kafena kašičica C Prašak za pecivo
/ malo razne semenke
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Rernu prethodno zagrejte na 250°
U pleh za pecenje stavite na dno pekpapir.
U posudu za mesenje stavite brasno sa praskom za pecivo, solju i uljem, pa dodajte 300ml vode. Rukom zamesite testo. Formirajte veknu vlaznim rukama i stavite u pleh. Od gore utapkajte semenke i zasecite ukoso da kora ne bi pucala!!!
Pecite ga 15 minuta.
Prijatno :-)