Čokoladu otopiti na pari i ostaviti sa strane da se hladi. Umutiti šlag sa mlekom. Kada se lepo umuti sipati puter ,kondezovano mleko, kokos i prohladjenu čokoladu. sve lepo izmiksati da se dobije ujednačena smesa. Ostaviti u frižider na pola h.
Filovati rozen kore , po 4 kašike fila na svaku koricu. Pritisnuti svaku koricu pre filovanja.
Poslednju isto premazati filom i posuti kokos za dekoraciju i mogu i kakao mrvice da se malo prošara
Sastojci
Za 10 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Rozen kore
1 pakovanje/a kondezovanog zasladjenog mleka
200 g putera
200 g Bela čokolada
100 g C Kokos
1 kesica/e Dr. Oetker Šlag pena
150 ml mleka
100 g C Kokos
1 kesica/e Dr. Oetker Kakao mrvice
Naši proizvodi
Priprema
štanglice
Čokoladu otopiti na pari i ostaviti sa strane da se hladi. Umutiti šlag sa mlekom. Kada se lepo umuti sipati puter ,kondezovano mleko, kokos i prohladjenu čokoladu. sve lepo izmiksati da se dobije ujednačena smesa. Ostaviti u frižider na pola h.
Filovati rozen kore , po 4 kašike fila na svaku koricu. Pritisnuti svaku koricu pre filovanja.
Poslednju isto premazati filom i posuti kokos za dekoraciju i mogu i kakao mrvice da se malo prošara
Ostaviti da se stegne, pa seći na štanglice
Tagovi