Sastojci

Za 4 osoba

Cuspajz

2 komad/a tikvice

2 komad/a Šargarepa

1 komad/a crni luk

/ malo soli, bibera

/ malo ulja, sirceta

/ malo brasna

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Povrce operite u rastvor vode i sode bikarbone.

Oljustite i iseckajte dve tikcice. Posolite i poprskajte sircetom, blago promesajte i ostavite tridesetak minuta da odstoje.

Sargarepu ocistite i iseckajte.

Kuvanje

Na ulju proprzite manju glavicu crnog luka sitno iseckanog, dodajte malu varjacu brasnada se sasvim malo proprzi. U to dodajte iscedjene tikvice i sargarepu, promesajte, nalite toplom vodom. Kuvajte na tihoj vatri dok tikvice ne odmeknu.. Dodajte biber .

Serviranje

Sluzite uz meso, przena jaja ili pavlaku...