Dodati u dublju šerpu ulje i staviti pileće belo bez kožice da se prži. Kad se zarumeni sa jedne strane okrećite na drugu. Dodati malo vode da do pola bude meso pokriveno i stavite poklopac. Smanjite vatru i makon 10tak minuta okrenite na drugu stranu. Kad vidite da je meso skoro gotovo odklopite šerpu i pustite da voda ispari. Odlučno ide uz salatu ili pire krompir. Prijatno!
Sastojci
Za 8 osoba
1 Po želji Ulje,vegeta
500 g Pilećeg belog
Priprema
Priprema
Dodati u dublju šerpu ulje i staviti pileće belo bez kožice da se prži. Kad se zarumeni sa jedne strane okrećite na drugu. Dodati malo vode da do pola bude meso pokriveno i stavite poklopac. Smanjite vatru i makon 10tak minuta okrenite na drugu stranu. Kad vidite da je meso skoro gotovo odklopite šerpu i pustite da voda ispari. Odlučno ide uz salatu ili pire krompir. Prijatno!
Tagovi