Sastojci

Za 1 osoba

Potrebno sastojci

250 g Pečena muskatna tikva

50 g Dr. Oetker Krispi musli sa medom

1 kafena kašičica Mleveno čija seme

10 komad/a Suvo grožđe

1/4 kafena kašičica Cimet

1/4 kafena kašičica Mleveni rogač

200 ml Domaći kefir

3-4 komad/a Kuve kajsije

Priprema

Priprema

Muskatnu tikvu iseći i peći 30 minuta na 200 stepeni. Kada se ohladi ukloniti koru, iseckati je i poređati na dno činije za služenje. Preko tikve dodati musli, čija seme, cimet, rogač, suve grožđice i kaksije i sve preliti kefirom.

Naravno, umesto muskatne tikve možete koristiti bilo koje voće po vašoj želji.

Uživati u zdravom obroku.

Kako se priprema domaći kefir možete pročitati ovde, na mom blogu https://receptoteka.rs/blog/blog_post/show/doma%C4%87i-kefir-1