Muskatnu tikvu iseći i peći 30 minuta na 200 stepeni. Kada se ohladi ukloniti koru, iseckati je i poređati na dno činije za služenje. Preko tikve dodati musli, čija seme, cimet, rogač, suve grožđice i kaksije i sve preliti kefirom.
Naravno, umesto muskatne tikve možete koristiti bilo koje voće po vašoj želji.
Uživati u zdravom obroku.
Kako se priprema domaći kefir možete pročitati ovde, na mom blogu https://receptoteka.rs/blog/blog_post/show/doma%C4%87i-kefir-1
Sastojci
Za 1 osoba
250 g Pečena muskatna tikva
50 g Dr. Oetker Krispi musli sa medom
1 kafena kašičica Mleveno čija seme
10 komad/a Suvo grožđe
1/4 kafena kašičica Cimet
1/4 kafena kašičica Mleveni rogač
200 ml Domaći kefir
3-4 komad/a Kuve kajsije
Priprema
Priprema
Muskatnu tikvu iseći i peći 30 minuta na 200 stepeni. Kada se ohladi ukloniti koru, iseckati je i poređati na dno činije za služenje. Preko tikve dodati musli, čija seme, cimet, rogač, suve grožđice i kaksije i sve preliti kefirom.
Naravno, umesto muskatne tikve možete koristiti bilo koje voće po vašoj želji.
Uživati u zdravom obroku.
Kako se priprema domaći kefir možete pročitati ovde, na mom blogu https://receptoteka.rs/blog/blog_post/show/doma%C4%87i-kefir-1
Tagovi