Na dno suve posude, velicine pileta stavite so (jednu punu saku) 1,5cm visine.
Dalja priprema
Ocisceno, oprano i osuseno pile presecite na grudi, rasirite i grudima stavite na so.
Pecenje
Ugrejte rernu na 250° ,kada stavite pile smanjite na 200°Ne prekrivajte pile!Pecite oko 1h zatim pile prebacite na tanjir. Korica ce biti res a meso skoro neslano
Sastojci
Za 10 osoba
1,5 kg Piletina
1 saka soli
Priprema
Priprema pileta
Na dno suve posude, velicine pileta stavite so (jednu punu saku) 1,5cm visine.
Dalja priprema
Ocisceno, oprano i osuseno pile presecite na grudi, rasirite i grudima stavite na so.
Pecenje
Ugrejte rernu na 250° ,kada stavite pile smanjite na 200°Ne prekrivajte pile!Pecite oko 1h zatim pile prebacite na tanjir. Korica ce biti res a meso skoro neslano
Serviranje
Prohladjeno pile isecite i sluzite.
Uzivajte uz Mirin recept Mirinih zanimacija :-)