Za 1 osoba
4 komad/a Integralni tost hleb
50 g Maslac
50 g Šunka
50 g Kačkavalj
KORAK 1
Parčad integralnog tost hleba premazati sa maslacem.
KORAK 2
Na dva parčeta hleba naneti šunku i kačkavalj.
KORAK 3
Preklopiti sa preostala 2 parčeta hleba.
KORAK 4
Sendviče staviti u aparat za tople sendviče i grejati ih dok kačkavalj ne počne da se topi.
KORAK 5
Uživati u sendvičima dok su još topli.
Uz sendviče može jogurt ili sveže povrće koje ja volim da jedem,ali svakako da su dodaci stvar ukusa.
Recept za nagradni konkurs: Ukusi za dobro jutro
Sastojci
Za 1 osoba
4 komad/a Integralni tost hleb
50 g Maslac
50 g Šunka
50 g Kačkavalj
Priprema
KORAK 1
Parčad integralnog tost hleba premazati sa maslacem.
KORAK 2
Na dva parčeta hleba naneti šunku i kačkavalj.
KORAK 3
Preklopiti sa preostala 2 parčeta hleba.
KORAK 4
Sendviče staviti u aparat za tople sendviče i grejati ih dok kačkavalj ne počne da se topi.
KORAK 5
Uživati u sendvičima dok su još topli.
Uz sendviče može jogurt ili sveže povrće koje ja volim da jedem,ali svakako da su dodaci stvar ukusa.
Tagovi