Za 5 osoba
5 komad/a Jaja
5 Kašike Šećer
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
5 Kašika Brašno T-500
1 Kašika Ulje
Po potrebi malo Džem od kajsija
2 Kašike C Šećer u prahu 250g
Priprema
Umutiti belanca sa šećerom. Dodati žumanca, vanilin šećer brašno i kašiku ulja. Smesu razliti u podmazani pleh. Peći 20 minuta na 200°. Pečen patispanj staviti na vlažnu krpu, nafilovati dzemom i urolati. Posuti šećerom u prahu.
Sastojci
Za 5 osoba
5 komad/a Jaja
5 Kašike Šećer
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
5 Kašika Brašno T-500
1 Kašika Ulje
Po potrebi malo Džem od kajsija
2 Kašike C Šećer u prahu 250g
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Umutiti belanca sa šećerom. Dodati žumanca, vanilin šećer brašno i kašiku ulja. Smesu razliti u podmazani pleh. Peći 20 minuta na 200°. Pečen patispanj staviti na vlažnu krpu, nafilovati dzemom i urolati. Posuti šećerom u prahu.
Tagovi