Sastojci

Za 12 osoba

Kora

300 g Mleveni keks

130 g Puter

100 ml Sok od narandže

Crveni sos

300 g Maline (zaleđene)

150 g Šećer

Beli fil

300 g Krem sir

1 supena kašika Dr. Oetker Aroma vanila

150 ml Slatka pavlaka

100 g Bela čokolada

Ganaž

200 g Bela čokolada

100 ml Slatka pavlaka

100 g Pistaći (lomljeni)

Naši proizvodi

Priprema

Priprema kore

Otopiti puter pa pomešati sve sastojke i napraviti čvrstu koru i staviti u kalup pa u frižider.

Priprema crvenog fila

Ubaciti u šerpicu maline i šećer pa kuvati da maline omekšaju i krčkati dok se ne zgusne. Zatim dodati želatin i izmešati da se sjedini pa preliti preko kore i ostaviti u zamrzivač da se brže stegne.

Priprema belog fila

Otopiti belu čokoladu. Izmešati sve sastojke da se dobije gusta smesa, pa preliti nežno preko crvenog fila i ostaviti u frižider.

Priprema ganaža

Belu čokoladu iseckati sitno, a slatku pavlaku ugrejati, ali ne da provri. Preliti slatku pavlaku preko čokolade i ostaviti 15 sekundi, pa zatim izmešati da se dobije gusta smesa. Preliti preko belog fila, a od gore posuti pistaćima.

Ostaviti u frižider na 2h pa tek onda služiti.