Od krmenadli odstraniniti kost, posoliti i pobiberiti.
U veću šerpu sipati malo ulja i staviti krmenadle da se malo proprže sa obe strane, pa naliti vrućom vodom i dinstati ih.
🔸
Kada su krmenadle na pola gotove dodati iseckanu papriku i šampinjone.
🔸
Pomešati kiselu pavlaku, senf i začine po potrebi, pa dodati u šerpu kada pečurke budu gotove. Ako je potrebno dodati malo vruće vode da sos ne bi bio suviše gust.
Sastojci
Za 2 osoba
2 - krmenadle
500 g šampinjona
3 - sveže paprike
- - ulje
- - so, biber, suvi začin
3 supena kašika kisele pavlake
2 kafena kašičica senfa
Priprema
🔸
Od krmenadli odstraniniti kost, posoliti i pobiberiti.
U veću šerpu sipati malo ulja i staviti krmenadle da se malo proprže sa obe strane, pa naliti vrućom vodom i dinstati ih.
🔸
Kada su krmenadle na pola gotove dodati iseckanu papriku i šampinjone.
🔸
Pomešati kiselu pavlaku, senf i začine po potrebi, pa dodati u šerpu kada pečurke budu gotove. Ako je potrebno dodati malo vruće vode da sos ne bi bio suviše gust.
Prijatno!
Tagovi