Mesano povrce po vasem izboru skuvati i ocediti od vode. Luk naseckati sitno i uprziti na malo ulja,zatim u luk dofati kuvano povrce i sinstati par minuta. Povrce staviti u vatrostalnu ciniju ,zaciniti sasvim malo vegetom pa preliti sa krem supom koju smo rastvorili u 200ml vode. Preko toga poredjati meso po vasem izboru ovde je suvo meso. Zapeci u rerni na 200C ,sluziti toplo.
Sastojci
Za 4 osoba
500 gr Povrca po izboru (Ruska salata)
1 komad/a Crni luk
1 kesica/e Pileca krem supa
po ukusu g zacin c vegeta
300 gr suvo meso
Priprema
Jelo
Mesano povrce po vasem izboru skuvati i ocediti od vode. Luk naseckati sitno i uprziti na malo ulja,zatim u luk dofati kuvano povrce i sinstati par minuta. Povrce staviti u vatrostalnu ciniju ,zaciniti sasvim malo vegetom pa preliti sa krem supom koju smo rastvorili u 200ml vode. Preko toga poredjati meso po vasem izboru ovde je suvo meso. Zapeci u rerni na 200C ,sluziti toplo.