Za 6 osoba
100 g pirinač
300 g riblji filet
2 kesica/e Dr. Oetker Želatin beli mleveni
4 čen/a beli luk
po ukusu so
po ukusu biber
po potrebi voda
Priprema:
U zasebnim šerpama skuvati filete ribe i pirinač,pa procediti..
U toplu vodu u kojoj su se kuvali fileti ribe razmutiti Dr.Oetker želatin,pa dodati sitno seckan beli luk.
Kuvanu ribu sitno iseckati,pa je zajedno sa barenim pirinčem dodati u posudu sa Dr.Oetker želatinom,posoliti i pobiberiti po ukusu.
Dobro izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
Smesu rasporediti u jednu veću ili više nanjih modli.
Dobro rashladiti(minimum 4 sata),pa poslužiti.
Prijatno!
Sastojci
Za 6 osoba
100 g pirinač
300 g riblji filet
2 kesica/e Dr. Oetker Želatin beli mleveni
4 čen/a beli luk
po ukusu so
po ukusu biber
po potrebi voda
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
U zasebnim šerpama skuvati filete ribe i pirinač,pa procediti..
U toplu vodu u kojoj su se kuvali fileti ribe razmutiti Dr.Oetker želatin,pa dodati sitno seckan beli luk.
Kuvanu ribu sitno iseckati,pa je zajedno sa barenim pirinčem dodati u posudu sa Dr.Oetker želatinom,posoliti i pobiberiti po ukusu.
Dobro izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
Smesu rasporediti u jednu veću ili više nanjih modli.
Dobro rashladiti(minimum 4 sata),pa poslužiti.
Prijatno!
Tagovi