1 Po ukusu
So,biber,čili,maslinovo ulje,majčina dušica
Priprema
Priprema
Crni luk iseckate i prodinstate na malo maslinovog ulja. Kada počne da se cakli dodate pileće meso iseckano na kocke ili trake. Pustite da se malo zapeče sa svih strana. Ako počne da se lepi za dno šerpe dodajte malo vode. Kada bude skoro gotovo, ubacite tikvice isečene na kocke. Promešajte par puta i nalijte paradajz sos i čašu vode. A onda i začine. I pustite da se krčka 20min.
Sastojci
Za 6 osoba
600 g Piletine
4 Kom Tikvica
2 Kom Crni luk
600 ml Pelata
1 Po ukusu So,biber,čili,maslinovo ulje,majčina dušica
Priprema
Priprema
Crni luk iseckate i prodinstate na malo maslinovog ulja. Kada počne da se cakli dodate pileće meso iseckano na kocke ili trake. Pustite da se malo zapeče sa svih strana. Ako počne da se lepi za dno šerpe dodajte malo vode. Kada bude skoro gotovo, ubacite tikvice isečene na kocke. Promešajte par puta i nalijte paradajz sos i čašu vode. A onda i začine. I pustite da se krčka 20min.
Kada je već gotovo, dodajte majčinu dušicu.
Tagovi