Sastojci

Za 12 osoba

Sastojci:

oko 30 komada piškota

2 čaše kisele pavlake

po potrebi soka od pomorandže

oko 300 gr jagoda

1/2 kesica C Želatin

Naši proizvodi

Priprema

Priprema:

U jedan sud umutite šlag po uputstvu na kesici.

U drugi sud lagano umutite ili izmešajte kiselu pavlaku sa prah šećerom i vanilom. Želatin rastvorite u 2 kašike hladne vode i ostavite da nabubri.

Sada u šlag dodajte kiselu pavlaku i želatin koji ste malo smlačili. Sve lagano, najmanjom brzinom miksera umutite.

Podelite piškote na 3 del (za tri reda).

Na tacnu za služenje poređajte jedan red piškota koje ste umakali u sok od narandže pa nanesite deo fila, pa poređajte polovinu seckanih jagoda, ponovo stavite piškote pa fil i ostatak jagoda. Poređajte i treći red piškota. Preko nanesite ostatak krema. Ostavite tortu da se dobro ohladi i stegne u frižider pa je poslužite.