Iseckati sunku, sampinjone i izrendati kackavalj.. Na malo ulja posoljene sampinjone izdinstati dok ne omeksaju.. Pomesati sunku, kackavalj, pavlaku i zacine sa pecurkama.
Sipati fil u spric ili kesu i nafilovati kanelone..
Redjati ih u podmazanu posudu za pecenje.
Napraviti Besamel sos (redji) u koji mozete dodati sok od paradajza ili vise mleka
Preliti preko kanelona, posuti odozgore malo kackavalja rendanog i peci ih na 180 oko 30 minuta..
Sastojci
Za 5 osoba
300 gr sunke
250 gr Kačkavalj
250 gr Šampinjoni
1 pakovanje/a Canelona
1 komad/a Pavlaka (mlečna)
1 kafena kašičica origano
1 prstohvat/a Biber
Priprema
Priprema
Iseckati sunku, sampinjone i izrendati kackavalj.. Na malo ulja posoljene sampinjone izdinstati dok ne omeksaju.. Pomesati sunku, kackavalj, pavlaku i zacine sa pecurkama.
Sipati fil u spric ili kesu i nafilovati kanelone..
Redjati ih u podmazanu posudu za pecenje.
Napraviti Besamel sos (redji) u koji mozete dodati sok od paradajza ili vise mleka
Preliti preko kanelona, posuti odozgore malo kackavalja rendanog i peci ih na 180 oko 30 minuta..
Tagovi