Pomešajte vodu i šećer, pa stavite na vatru. Kada provri dodajte iseckan margarin i mešajte dok se ne otopi. Sklonite sa vatre kada se i margarin otopio, pa dodajte kokos i keks i varjačom sjedinite. U manji kalup 20*15cm, preko folije sipajte smesu i poravnajte, pa ostavite tako preko noći u frižideru da se stegne. Kada se kolač ohladio i stegao, izvadite ga sa folijom na tacnu, isecite na šnite i pospite kokosom.
Recept za nagradni konkurs: Sitni kolači za svaku priliku
Sastojci
Za 20 osoba
200 ml vode
300 g šećera
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
100 g C Kokos
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Pomešajte vodu i šećer, pa stavite na vatru. Kada provri dodajte iseckan margarin i mešajte dok se ne otopi. Sklonite sa vatre kada se i margarin otopio, pa dodajte kokos i keks i varjačom sjedinite. U manji kalup 20*15cm, preko folije sipajte smesu i poravnajte, pa ostavite tako preko noći u frižideru da se stegne. Kada se kolač ohladio i stegao, izvadite ga sa folijom na tacnu, isecite na šnite i pospite kokosom.