Sastojci

Za 10 osoba

Potreban materijal za koru

200 g Oreo mleveni keks

10 supena kašika Otopljenog putera

4 supena kašika Gazirani sok sa ukusom narandže

Potreban materijal za fil

1 l Mleko

3 supena kašika Šećer

80 g Čokolada za kuvanje

200 ml Slatka pavlaka

Naši proizvodi

Priprema

Priprema kore

Sjedinite sve sastojke i napravite koru u kalupu sa mobilnim ivicama dimenzije 22cm. Malo podignite ivice kore jer preko nje ide fil.

Priprema fila

Skuvati puding prema uputsvu sa kesice i podeliti na dva dela. U jedan deo, dok je još vruć, umešati čokoladu i sipati preko kore. Drugu polovinu pudinga ohladiti. 

Rastopiti sesicu želatina u 50ml vode i ostaviti da nabubri.

Umutiti slatku pavlaku i podeliti na dva jednaka dela.

U jednu polovinu dodati ohlađen puding i otopljen želatin. Kada otapate želatin uvek voditi računa da ne provri, već bukvalno samo da se smlači, koliko da postane tečan. Sipati preko ohlađenog kremastog dela. Ostaviti kolač da se ihladi. 

Ohlađen kolač ukrasiti preostalim šlagom od slatke pavlake i najslađim mix dekorativnim perlama “noćno nebo”. Pogledajte samo kakvi se sve šareni oblici tu nalaze.

Uživajte u ovom kremastom zadovoljstvu 👩🏻‍🍳.