Za 4 osoba
5 komad/a krmenadli
1 kg krompira
1 glavica crni luk
po ukusu so, biber, vegeta, aleva slatka paprika
seckano peršunovo lišće
Priprema
Krmenadle malo izlupati tučkom za meso, usoliti ih i ostaviti da odstoje 10-ak minuta.
Luk sitno iseckati.
Krompir oljuštiti i iseći na režnjeve.
Pomešati ga sa lukom začiniti po ukusu i zajedno sa krmenadlama staviti u kesu za pečenje.
Kesu zatvoriti pri vrhu.
Staviti u plek, na dnu sipati malo vode i peći na 200 stepeni oko 45 minuta.
Izvaditi zatim iz kese i vratiti u rernu još 20-ak minuta.
Prijatno!!!
Sastojci
Za 4 osoba
5 komad/a krmenadli
1 kg krompira
1 glavica crni luk
po ukusu so, biber, vegeta, aleva slatka paprika
seckano peršunovo lišće
Priprema
Priprema
Krmenadle malo izlupati tučkom za meso, usoliti ih i ostaviti da odstoje 10-ak minuta.
Luk sitno iseckati.
Krompir oljuštiti i iseći na režnjeve.
Pomešati ga sa lukom začiniti po ukusu i zajedno sa krmenadlama staviti u kesu za pečenje.
Kesu zatvoriti pri vrhu.
Staviti u plek, na dnu sipati malo vode i peći na 200 stepeni oko 45 minuta.
Izvaditi zatim iz kese i vratiti u rernu još 20-ak minuta.
Prijatno!!!