Za 12 osoba
1 pakovanje/a Gotove kore za gibanicu
500 ml Jogurt
200 ml Kisela voda
1 kafena kašičica So
1 kesica/e C Prašak za pecivo
50 ml Ulje
5 komad/a Jaja
1
U činiju staviti jaja, jogurt,kiselu vodu,ulje,so i prašak za pecivo. Sve izmešati.
2
U podmazan pleh staviti jednu koru.
3
Kore umakati u pripremljenu smesu i ređati u pleh. Od kora odvojiti dve.
4
Kada se sve poređa preko staviti dve kore i namazati ih sa mešavinom ulja i kisele vode.
5
Pripremljenu staviti u zagrejanu rernu i peći dok lepo ne porumeni.
6
Služiti uz jogurt
Sastojci
Za 12 osoba
1 pakovanje/a Gotove kore za gibanicu
500 ml Jogurt
200 ml Kisela voda
1 kafena kašičica So
1 kesica/e C Prašak za pecivo
50 ml Ulje
5 komad/a Jaja
Naši proizvodi
Priprema
1
U činiju staviti jaja, jogurt,kiselu vodu,ulje,so i prašak za pecivo. Sve izmešati.
2
U podmazan pleh staviti jednu koru.
3
Kore umakati u pripremljenu smesu i ređati u pleh. Od kora odvojiti dve.
4
Kada se sve poređa preko staviti dve kore i namazati ih sa mešavinom ulja i kisele vode.
5
Pripremljenu staviti u zagrejanu rernu i peći dok lepo ne porumeni.
6
Služiti uz jogurt
Tagovi